Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €20,- ex. btw (mondkapjes altijd gratis)
Vandaag besteld voor 15:00 = volgende werkdag in huis
€5 korting bij besteding vanaf €20 met kortingscode: 5KORTING

Heeft u klachten over een van onze hygiene producten?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten over onze hygiene producten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hygiene-stations.com. Zodra de klacht bij ons binnen is, zal er een team van specialisten naar kijken. Zij zullen de klacht professioneel beoordelen en met een passende oplossing komen.

Klachtenregeling

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via deze link

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klantentevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er naar om elke klant met een goed en veilig gevoel bij ons te laten shoppen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening aan te laten sluiten op uw wensen én deze te blijven verbeteren hechten wij veel waarde aan uw feedback. 

klachten over hygiene producten
De waardering van hygiene-stations.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 155 reviews.

Tijdelijk €5 korting!

Bij besteding van €20 of meer! Je kunt deze kortingscode toevoegen bij het afrekenen en wordt dan automatisch verrekend.