Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €20,- ex. btw (mondkapjes altijd gratis)
Vandaag besteld voor 15:00 = volgende werkdag in huis
€5 korting bij besteding vanaf €20 met kortingscode: 5KORTING

Onze informatie pagina over desinfectiezuilen

Welkom op onze informatie pagina over desinfectiezuilen. Het coronavirus (meer info) heeft ervoor gezorgd dat mensen drukke plekken vermijden. Sommige plekken zijn echter van vitaal belang voor de samenleving doordat ze bijvoorbeeld mensen naar hun werk of huis brengen. Een touchfree desinfectiezuil is daarom ideaal voor bijvoorbeeld een luchthaven, metrostation of treinstation. Het grote voordeel voor reizigers is dat ze met schone, gedesinfecteerde handen het vliegtuig of de metro instappen. Hierdoor minimaliseer je de kans op verdere verspreiding van het coronavirus. Lees hier meer over de nieuwe alcohol dispenser desinfectie zuil.

 

Waarom een desinfectiezuil? 

Een desinfectie dispenser is geschikt voor alle openbare ruimtes en gebouwen waar veel mensen komen. Denk daarbij aan een luchthaven, metrostation, treinstation, gemeentehuis of supermarkt. Ook gebouwen waar een goede hygiëne essentieel is hebben baat bij touchfree desinfectiezuilen. Zoals bijvoorbeeld een winkel, kantoor, magazijn, ziekenhuis, tandartspraktijk of zorginstelling.

 

De voordelen van een desinfectiezuil?

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen elektronische installatie nodig
  • Hygiënisch
  • Veilig en vandaalbestendig/hufterproof
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Navulbaar
  • Positieve stimulans klanttevredenheid en imago
 
Informatie pagina over desinfectiezuilen

Wat doet een desinfectiezuil?

Met een desinfectiepaal waarborg je de handhygiëne van je bezoekers én je werknemers. En dat is zeer belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar dat is niet het enige voordeel. Bezoekers en werknemers waarderen een alcohol dispenser hoog wat weer van positieve invloed is op je imago en klanttevredenheid.

 

Hoe werkt een desinfectiezuil?

De grote kracht van onze  desinfectiezuilen is het gemak en de hygiëne. Door de automatische handdetectie geeft de alcohol dispenser voor handgel alleen desinfectiemiddel af wanneer je je handen eronder steekt. Ook vangt hij druppels op. De desinfectie handen dispenser is dus touchfree en daardoor corona proof. Het onderhoud van de desinfectiezuil is eveneens eenvoudig. Het reservoir heeft een inhoud van 1000 ml en is gemakkelijk afneembaar om desinfectiemiddel bij te vullen (eveneens universeel navulbaar). Boven de desinfectie dispenser vind je ook ruimte voor het plaatsen van hygiëne instructies in A5-formaat.

Vragen over onze desinfectiezuilen?

Voor verdere vragen, neem contact op met support via info@hygiene-stations.com.

De waardering van hygiene-stations.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 155 reviews.

Tijdelijk €5 korting!

Bij besteding van €20 of meer! Je kunt deze kortingscode toevoegen bij het afrekenen en wordt dan automatisch verrekend.