Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €20,- ex. btw (mondkapjes altijd gratis)
Vandaag besteld voor 15:00 = volgende werkdag in huis
€5 korting bij besteding vanaf €20 met kortingscode: 5KORTING

Informatie pagina HYGIENE-STATIONS

Lees hieronder al onze informatie over hygiene producten die op onze webshop te vinden zijn. 

Bij Hygiene-stations.com snappen wij maar al te goed dat het soms verwarrend kan zijn over welke producten je het beste in huis kunt halen. Op de informatiepagina leggen wij diverse product categorieën uit en geven wij informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

Informatie over hygiëne producten

Mondkapjes

meer informatie?

Desinfectiezuilen

meer informatie?

Handgel

meer informatie?

Veelgestelde vragen

Je reinigt je mondkapje het beste door het te wassen op 60 graden. Van stomen, strijken of een paar dagen wegleggen zijn de resultaten niet onderzocht.

Ook met een mondkapje op, nies je het beste in je elleboog. Vervang daarna het mondkapje zo snel mogelijk. Het is sowieso handig om er altijd minimaal twee bij je te hebben. Was je herbruikbare mondkapje thuis op 60 graden. Ben je echt verkouden en moet je veel niezen? Blijf dan thuis.

Zorg dat je een handgel bij je hebt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Eventueel kun je op een stationstoilet ook je handen wassen.

Een desinfectiezuil is geschikt voor alle openbare ruimtes en gebouwen waar veel mensen komen. Dat zijn bijvoorbeeld supermarkten, gemeentehuizen, treinstations, kantoren, metrostations, winkels, ziekenhuizen en praktijken.

Een desinfectiezuil is nuttig omdat het de handhygiëne van je bezoekers en werknemers waarborgt. Hiermee verklein je het risico op de verspreiding van virussen. Dat is zeer belangrijk in de tijd waarin we leven.

Voor onze desinfectiezuil geldt dat door de automatische handdetectie de dispenser enkel desinfectiemiddel afgeeft wanneer je je handen eronder steekt. Makkelijk, veilig en snel.

Ethanol oftewel alcohol, is de naam van de werkende stof in onze handgels. Onze handgels bevatten minimaal 73% alcohol wat de bacteriën goed dood en je handen desinfecteert. 

Was je handen regelmatig met water en zeep.  Gebruik desinfecterende handgel alleen wanneer er voor een langere tijd geen plek is om je handen met water en zeep te wassen.

Andere vragen?

Heeft u meer vragen na het lezen na onze pagina met informatie over hygiene producten? Voor verdere vragen, neem contact op met support via info@hygiene-stations.com.

De waardering van hygiene-stations.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 155 reviews.

Tijdelijk €5 korting!

Bij besteding van €20 of meer! Je kunt deze kortingscode toevoegen bij het afrekenen en wordt dan automatisch verrekend.